Foto Album

Het online foto album van Leon & Christel

Categorie Albums Bestanden
VakantieFoto albums van onze vakantiereizen.
2 69
Wintersport 2007


IMG_4850.JPG

Skien in het Zillertal in de skigebieden van Mayrhofen (Horberg, Penken en Ahorn), Hintertux Gletscher en Zell am Ziller (Zillertal Arena).

30 bestanden; laatste toegevoegd op 11 feb 2007
Album 92 keer bekeken

Wintersport 2009


IMG_4418.jpg

Een lekkere skivakantie in Sölden in het Ötztal, Oostenrijk.

39 bestanden; laatste toegevoegd op 08 feb 2009
Album 91 keer bekeken

2 album(s) op 1 pagina('s)

Sierra de GrazalemaVan 6 oktober tot en met 14 oktober 2006 hebben we gewandeld in de Sierra de Grazalema in Anfalusië (Zuid Spanje). De eerste vier nachten verbleven we in hotel Alavera de los Baños in Ronda. Vervolgens hebben we vier nachten in El tejar in Montecorto overnacht. Een B&B van Guy Hunter-Watts, schrijver van "Walking in Andalucia".
Zoals al onze wandelvakanties hebben we deze vakantie geboekt bij STAP Reizen.
8 123
Dag 1 - Ronda en rondom Ronda


IMG_0871.jpg

Op deze eerste dag wandelen we naar de verborgen kerk Iglésia Rupestre even buiten Ronda. Via een mooie route, waarbij we volop uitzicht op Ronda hebben, komen we aan in Ronda aan voor een verkenning van het stadje. Ronda bestaat uit een aantal delen. De nieuwe stad is gescheiden van de oude stad (Ciudad) door een kloof waarover een spectaculaire brug loopt.

31 bestanden; laatste toegevoegd op 15 okt 2006
Album 94 keer bekeken

Dag 2 - Over een oude Verada van Benaoján maar Ronda


IMG_0968.jpg

Over een oud pad, dat ooit Benaoján en Ronda met elkaar verbond, zijn we naar Ronda gewandeld. Een wandeling door uitgesproken landelijk gebied met velden, olijfgaarden en mooie vergezichten.

12 bestanden; laatste toegevoegd op 15 okt 2006
Album 56 keer bekeken

Dag 3 - De "groene" weides van Montejaque


IMG_1009.jpg

Ten zuidwesten van Ronda ligt de Sierra de Libar, een bergrug van grof opeen gestapelde brokken kalk. Dit massief inwandelend ontdek je een aantal romantische weides. In de juiste jaaregetijden zullen deze weides sappig groen zijn, maar toen wij er waren was het behoorlijk droog, maar niet minder mooi. Vanaf Montejaque begon deze afwisselende en lange rondwandeling. Overigens een wandeling voor mensen die van absolute rust in de natuur houden. Je komt praktisch niemand tegen, een enkele koe of geit uitgezonderd.

16 bestanden; laatste toegevoegd op 15 okt 2006
Album 55 keer bekeken

Dag 4 - Benamahoma - El Bosque


IMG_1047.jpg

Deze dag verhuisden we van hotel Alavera de los Baños in Ronda naar El Tejar in Montecorto. Omdat deze dag midden in de vakantie viel besloten we het rustiger aan te doen voor wat betreft de wandeling. De wandeling van Benamahoma naar El Bosque was hiervoor ideaal. Een aangename wandeling langs een mooi bergriviertje. Na een aangename lunch in El Bosque weer terug waarbij deels dezelfde route werd gevolgd.

10 bestanden; laatste toegevoegd op 16 okt 2006
Album 58 keer bekeken

Dag 5 - The walk of the Roman mines


IMG_1063.jpg

Op deze eerste dag in El Tejar in Montecorto hebben we de "Walk of the Roman mines" uit "Walking in Andalucía" gelopen. Een rondwandeling die vanuit Montecorto naar El Gastor gaat en dan weer terug. De wandeling was zeer mooi met hele mooie uitzichten. We kwamen niemand tegen (behalve in Montecorto en El Gastor) en hebben van de omgeving genoten. Duidelijk is te zien hoe droog het in 2006 is geweest. Tijdens de wandeling zagen we verschillende Griffioen Gieren die nog veel voorkomen in de Sierra de Grazalema.

17 bestanden; laatste toegevoegd op 16 okt 2006
Album 103 keer bekeken

Dag 6 - The walk of the Griffon Vultures


IMG_1121.jpg

Een rondwandeling die begint en eindigt in Zahara de la Sierra, misschien wel het mooiste Pueblo Blanco in het nationaal park Sierra de Grazalema. Vanuit Zahara gaat de route eerst het dal van de Bocaleones in waarna het via de smalle en intieme Parralejo vallei naar de Breña pas gaat. Tenslotte gaat de route via een bredere vallei met uitzichten over de Garganta Seca en Garganta Verde weer richting Zahara, eerst dalend en daarna flink stijgend. Een zeer mooie, afwisselende en rustige route, maar met minder mooie vergezichten dan de voorgaande dag.

11 bestanden; laatste toegevoegd op 16 okt 2006
Album 57 keer bekeken

Dag 7 - De sprong van de geitenhoeder


IMG_1163.jpg

Deze wandeling van Grazalema naar Benaocaz schijnt een echte klassieker te zijn. De wandeling is dan ook goed aangegeven en we komen eindelijk weer eens (veel) medewandelaars tegen. De wandeling gaat dwars door de Sierra de Grazalema. Vanuit het dorp Grazalema (een Pueblo Blanco die het hart van het nationaal park vormt) gaat de route eerst omhoog naar de Puerto del Boyar (pas) op 1100m. Daarna loopt de route over prachtige paden met fantastische uitzichten naar een rotspartij met de naam Salto del Cabrero, vernoemd naar een geitenhoeder uit vervlogen tijden. Hij sprong van de steile rots en stortte zich naar beneden .... Tenslotte gaat de wandeling over al even mooie paden naar het charmante Benaocaz. Daar namen we de taxi terug naar Grazalema.

16 bestanden; laatste toegevoegd op 16 okt 2006
Album 56 keer bekeken

Dag 8 - De terugreis


IMG_1215.jpg

Helaas zit de vakantie er bijna op. Omdat we een late vlucht terug hadden konden we nog een mooie (zelfs spectaculaire) autorit met een aantal kleine uitstapjes maken. Via Ardales rijden we door het spectaculaire landschap van het Parque de Ardales naar El Chorro waar zich een bijzondere kloof (de Garganta del Chorro) bevindt (met een al even bijzonder wandelpad (Camino del Rey), wat helaas niet meer velig te gebruiken is. Vanuit El Chorro rijden we naar het natuur park El Torcal waar zich bijzondere rotsformaties bevinden. En dan .... is het helaas tijd om naar het vliegveld te gaan. Het einde van een heerlijke vakantie.

10 bestanden; laatste toegevoegd op 16 okt 2006
Album 56 keer bekeken

8 album(s) op 1 pagina('s)

PelopponesosIn oktober 2005 hebben we een week gewandeld op de Peloponnesos in Griekenland. De eerste paar dagen in en om Mystras in het binnenland van de Pelopponesos en vervolgens aan de kust bij Kardamyli.
8 107
Mystras - Wandeling naar het oude Mystras


IMG_4030.jpg

Wandeling vanuit ons hotel in het moderne Mystras naar en door het oude middeleeuwse Mystras over oude paden en wegen.

21 bestanden; laatste toegevoegd op 21 okt 2006
Album 90 keer bekeken

Mystras - Rondwandeling naar Taygeti


IMG_4115.jpg

Deze wandeling brengt ons langs in de rotsen verscholen kapelletjes en een klooster. We beklimmen de lagere hellingen van het machtige Taygetos gebergte. De maximale hoogte die we bereiken is 1100 meter waarna we weer afdalen naar Mystras. De wandeling gaat door een gevarieerd berglandschap.

17 bestanden; laatste toegevoegd op 21 okt 2006
Album 93 keer bekeken

Mystras - Wandeling naar Anavriti


IMG_4133.jpg

Dit is een lijnwandeling van van Ayio s Georgios naar Anavriti en weer terug over een mooi bewaard gebleven kalderimi (muilezelpad).

11 bestanden; laatste toegevoegd op 21 okt 2006
Album 56 keer bekeken

Naar Kardamyli


IMG_4176.jpg

Na de wandeling naar Anavriti rijden we door naar ons tweede adres in Kardamyli.

4 bestanden; laatste toegevoegd op 21 okt 2006
Album 54 keer bekeken

Kardamyli - Van Stavrapijio naar Kardamyli over een oud muilezelpad


IMG_4201.jpg

Als eerste zijn we met de bus vanuit Kardamyli naar Stavraprijio. Van daaruit lopen we over een mooie oude weg (de oude kustweg) terug naar Kardamyli om uiteindelijk weer bij ons hotel uit te komen. Veel mooie uitzichten en bijna constant uitzicht op zee.

8 bestanden; laatste toegevoegd op 21 okt 2006
Album 56 keer bekeken

Kardamyli - Het Griekse Toscane


IMG_4213.jpg

Deze wandeling is een kennismaking van het achterland van Kardamyli. De tocht gaat door vele kleine gehuchtjes boven Kardamyli.. Over prachtige, oude paden gaat het vanuit Kardamyli naar Petrovouni en Ayia Sofia. Daarna daalt de route de Viros kloof in tot aan het vervallen klooster Lykakion. Dan door de kloof terug naar het oude deel van Kardamyli.

18 bestanden; laatste toegevoegd op 21 okt 2006
Album 86 keer bekeken

Kardamyli - De Viros kloof


IMG_4254.jpg

Vanuit Kalyves via de Viros kloof naar Kardamyli. Het landschap rondom Kardamyli wordt bepaald door deze diepe en spectaculair kloof. We lopen bovenlangs het laatste deel van de kloof en dalen dan af naar het kloostertje Sotiros. Vervolgens klimmen we het dal weer uit om naar Kardamyli te gaan.

13 bestanden; laatste toegevoegd op 21 okt 2006
Album 60 keer bekeken

Kardamyli - Middeleeuws Griekenland


IMG_4295.jpg

Een hele lange rondwandeling in het gebied ten zuiden van Kardamyli. Vanuit het dorp Proastion voert een oud muilezelpad boven langs een kloof naar Saïdona. Vanuit dit dorp gaat het via een onverharde weg diep het Taigetos gebergte in. Via een kloof met oude kloostergebouwen gaat de tocht vervolgens naar Exochori waarna we weer afdalen naar Kardamyli.

15 bestanden; laatste toegevoegd op 21 okt 2006
Album 58 keer bekeken

8 album(s) op 1 pagina('s)

Provence LuberonEen heerlijke fietsvakantie (met een wandeldag) in de Luberon van vrijdag 26 september 2008 tot en met zaterdag 4 oktober 2008.
8 71
Heenweg


IMG_3927.jpg

Op de heenweg hebben we overnacht in Chateau Valogne in Sommant (in de buurt van Autun). Dit chateau met Nederlandse eigenaars is een erg aangename b&b met erg leuke kamers in de toren.

2 bestanden; laatste toegevoegd op 23 nov 2008
Album 58 keer bekeken

Dag 1 - Een eerste kennismaking met Gordes en Roussillon


IMG_3944.jpg

Korte fietstocht Gordes - Rousillion - Joucas - Gordes [32 km].

7 bestanden; laatste toegevoegd op 23 nov 2008
Album 57 keer bekeken

Dag 2 - Les Ocres en Velo


IMG_3987.jpg

Gemarkeerde fietsroute vanuit Roussillon met ook een bezoek aan de Colorado de Rustrel [75 km].

14 bestanden; laatste toegevoegd op 23 nov 2008
Album 54 keer bekeken

Dag 3 - Abdij de Senanque en Fontaine de Vaucluse


IMG_4039.jpg

Fietstocht Gordes - Abbaye de Senanque - Fontain de Vaucluse - Cavaillon - Les Taillades - Saint Panteleon - Gordes [67 km]

13 bestanden; laatste toegevoegd op 23 nov 2008
Album 55 keer bekeken

Dag 4 - Cereste


IMG_4052.jpg

Fietstocht Cereste - Mont Justin - Reillanne - Vacheres - Saint Croix a Lauze - Cereste [46 km].

4 bestanden; laatste toegevoegd op 23 nov 2008
Album 54 keer bekeken

Dag 5 - Gorges de la Nesque


IMG_4117.jpg

Fietstocht Villes sur Lauzon - Gorges de la Nesque - Sault - Flassan - Villes sur Lauzon [62,5 km].

8 bestanden; laatste toegevoegd op 23 nov 2008
Album 52 keer bekeken

Dag 6 - Menerbes en omgeving


IMG_4158.jpg

Fietstocht Gordes - Goult - Les Baumettes - Opede le Vieux - Menerbes - Lacoste - Pont Julien - Gordes [59 km].

6 bestanden; laatste toegevoegd op 23 nov 2008
Album 53 keer bekeken

Dag 7 - Wandeling Gorges de Veroncle


IMG_4250.jpg

Wandeling door de Gorges de Veroncle tussen Gordes, Joucas en Murs.

17 bestanden; laatste toegevoegd op 23 nov 2008
Album 101 keer bekeken

8 album(s) op 1 pagina('s)

671 bestanden in 38 albums en 4 categorieën met 0 commentaren en 38,406 keer bekeken

10 Jaar Getrouwd


IMG_0781.JPG

Foto's ter gelegenheid van ons 10 jarig huwelijksfeest. Een bescheiden feestje (slemppartijtje) dat we op 30 september 2006 vierden.

41 bestanden; laatste toegevoegd op 01 okt 2006
Album 96 keer bekeken

Kerstmis 2006


IMG_1628.JPG

Foto's van eerste kerstdag 2006 bij familie van Kempen in Holthees.

22 bestanden; laatste toegevoegd op 27 dec 2006
Album 92 keer bekeken

Sinterklaas 2006


IMG_1578.jpg

Foto's van Sinterklaas avond 2006 bij de familie van Kempen.

23 bestanden; laatste toegevoegd op 03 dec 2006
Album 93 keer bekeken

Sauerland 2007


0416-130430.jpg

Foto's van het weekendje Sauerland met de familie van Kempen van 13 t/m 16 april. Aanleiding was de 65e verjaardag van Moeder. Het weer werkte helemaal mee!

58 bestanden; laatste toegevoegd op 23 apr 2007
Album 93 keer bekeken

Anna 12-2006


IMG_1705.JPG

15 bestanden; laatste toegevoegd op 01 jan 2007
Album 56 keer bekeken

Zoo Parc Overloon


IMG_1915.jpg

Bezoekje met de familie van Kempen op 5 mei 2007.

30 bestanden; laatste toegevoegd op 06 mei 2007
Album 90 keer bekeken

Het Halster 26


IMG_1935.jpg

19 bestanden; laatste toegevoegd op 13 mei 2007
Album 94 keer bekeken

Toon Pillich 80 jaar


IMG_0322.JPG

57 bestanden; laatste toegevoegd op 09 dec 2007
Album 96 keer bekeken

Anna 11-2007


IMG_0219.JPG

Op 9, 10 en 11 november hebben we op Anna opgepast. Op zaterdagochtend zijn we naar Jungle Town geweest. Anna heeft zich prima vermaakt net zoals wij trouwens.

11 bestanden; laatste toegevoegd op 11 nov 2007
Album 53 keer bekeken

Regine op bezoek


IMG_0636.jpg

4 bestanden; laatste toegevoegd op 18 jul 2008
Album 54 keer bekeken

Oppassen 25-7-2008


IMG_0682.jpg

15 bestanden; laatste toegevoegd op 27 jul 2008
Album 53 keer bekeken

Jurre 9-8-2008


IMG_0704.jpg

6 bestanden; laatste toegevoegd op 10 aug 2008
Album 54 keer bekeken

12 album(s) op 1 pagina('s)

Willekeurige bestanden
IMG_4207.jpg
IMG_4207.jpg
IMG_1198.jpg
IMG_1198.jpgEzels blokkeren de doorgang
IMG_4200.jpg
IMG_4200.jpg
IMG_4241.jpg
IMG_4241.jpg